Rabu, Jun 03, 2009

-: ULANG TAHUN PERKAHWINAN :-

hari ni 3 jun 09 genap 4 tahun usia perkahwinan aku ngan baby. pejam celik pejam celik tak perasan kejabnya masa berlalu.....teringat plak time nikah dulu ari jumaat pas asar :) ........ ermmm nampak nye tak bleh le nak sambut same ngan baby sebab baby g sukan staff kat tganu :( ............ apa pun aku harap dan sentiasa mendoakan yang terbaik dalam perhubungan serta bahagia hingga ke akhir hayat, ditambah lagi dengan kehadiran puteri gedik si marsya tu :)


.....:- 4 Jun 2005 :-.....

tak pasti pic ni time zaman b'kawan, b'cinta atau b'tunang
yang pasti pic ni dah lama. time aku kat fakulti lg,
dah yg tangkap pic tu ialah haizal.....aku simpan sampai skang tau.


"NURMARSYA KARMILA BT. MOHD FADLI"
.........pengikat kasih antara kita.......
-:@ Mohd Fadli Khalid & Norsabrina Yazid @:-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wah.. ompek tahun dah si palie ni kawen... tahniah erk.. sampaikan salam den buek palie yo.. dari aloi & kak watie.. (kawan bek dio)tr

hani berkata...

terima kasih kak....sat g saya call dia sampaikan salam akak ye...akak bile lagi ye????